Kiki Floral design geeft kleur en fleur

 In 2014 is Kiki Floral Design ontstaan vanuit de grote passie voor de bloemsierkunst en het gebruik van zeer hoogwaardige, niet van echt te onderscheiden, zijdebloemen.

Eigenaar Asli Ercan van Kiki Floral Design is als bloemist opgeleid op de STOAS Hogeschool te Wageningen. Haar jarenlange ervaring geeft steeds weer steeds opnieuw verrassende bloemcreaties, die vele tevreden klanten een bron van geluk zijn. Als jong en enthousiast bedrijf is ze uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het ontwerpen en leveren van decoratieve design bloemstukken.

Haar decoratieve bloemstukken kun je terug vinden in de openbare ruimtes, zoals kantoren en overige ontmoetingsplekken. Ook op recepties kun je haar kunststukken regelmatig bewonderen. Door het gebruik van zijde bloemstukken zijn er vele kleurcomposities en formaten mogelijk, die bijna geen onderhoud vragen wat tot een onbeperkt intens genot leidt.

Kiki Floral Design maakt gebruik van o.a.. hout, porselein, pvc en gerecycled materiaal en dat gecombineerd met zijde bloemen. De materialen en bloemen reiken elkaar de hand en groeien uit tot een eclectisch geheel. Van het ontwerpen tot de uitvoering zorgt Kiki Floral Design ervoor dat het bloemstuk wordt afgestemd op uw smaak en op uw decor.

Steeds meer bedrijven en particulieren weten Kiki Floral Design te vinden voor een op maat gesneden opdracht, die haar kunst kunnen kopen of huren. De kunststukken van Kiki Floral Design geven kleur en fleur aan het bedrijven en particulieren.

Kiki Floral Design

Mobiel: 06 - 136 38 681
Email: info@kikifloraldesign.com
Apeldoorn

Volg ons op: